PREMIUM DWA 300-1000 L

Preț:0.00 LEI

DESCRIEREA PRODUSULUI:

1. Focarul, este fabricat din inox, proiectat pentru utilizarea pe lemn sau electric ( rezistență de 36kW), cu presiunea de lucru de 0,5 Bari și temperatura de 110℃. Pentru a asigura eficiența energetică focarul este izolat cu EDPM – Termopolimer.Avantajele accestui sistem de încălzire sunt multiple:Eficiență energetică accelerată / consum redus de energie;
Funcționarea echilibrată și stabilitatea ridicată a sistemului în timpul întregului proces de distilare;
Elimină complet riscul de ardere a cazanului.
Deasemenea, dispozitivul oferă posibilitatea injectării directe de vapori din focar în cazan, în timpul procesului de distilare și astfel accelereaza procesul de încălzire a borhotului în mod automat cu aprox. 25%.
2. Cazanul DWPAC are o capacitate netă de 300l - 1.500l, realizat din cupru electrolitic pur. Forma cazanului este concavă, proiectat pentru circulatia uniforma a borhotului în timpul procesului de amestecare centrifugală. Amestecatorul este poziționat diagonal la 90 RPM acest lucru oferind stres redus și eficiența mai mare, gestionarea fluxului de masă se face vertical (în sus și în jos) și în așa fel asigură o ieșire mai ușoară a aburului la suprafață.
3. Capacul este proiectat pentru calitate maximă, poziționată în centrul cazanului cu un diametru mare în partea sferică astfel asigurand un proces de reflux accelerat în timpul distilării. Procesul este strict legat de suprafața interioară a capacului, unde interacțiunea cu vaporul alcoolic este parțial condensată pe peretele capacului și duce astfel la reflux (un proces foarte important pentru calitatea distilatului). Modelul este proiectat cu țeava de legătură fi 76mm, care previne stresul sub formă de presiune, subpresiune sau vid într-o situație în care vaporii nu au o inerție suficientă în timpul procesului de distilare.
4. Coloana de rectificare AromaMax este concepută pentru distilarea băuturilor alcoolice din fructe, care asigură o interacție semnificativă a vaporului alcoolic cu Cu, eliminând astfel necesitatea a doua destilare și oferind o aromă proaspătă și intensă a băuturilor distilate. Concentrația medie a alcoolului corespunde recomandărilor din literatura de specialitate referitoare la rezistența recomandată după procesul de redistilare.
5.Deflagmatorul este în totalitate din cupru, la temperatura de funcționare de aprox. 85℃. Se folosește pentru condensarea inițială a vaporilor și separarea vaporilor alcoolici (alcoolul etilic evaporă la o temperatură care începe de la 78,15℃) de vaporii de apă care se evaporă la o temperatură mai ridicată decât temperatura de lucru a deflagatorului.
6. Sistemul de răcire este cu circuit de apa caontinua, realizat din oțel inoxidabil rezistent la apă și funcționează după principiile industriale de răcire. În acest fel, asigură o răcire stabilă în condiții controlate și o eficiență energetică foarte bună în ceea ce privește consumul de apă.
7. CIP Sistemul de curățare automată a dispozitivului conține 6 unități cu sprinklere încorporate în toate componentele dispozitivului și funcționează la o presiune de 4-5 bari.

COMPONENTE Specificați
Model Double Wall Premium Alembic with Column AromaMax
Capacitate 300 - 1.500L Net
Material focar Inox 430
Opțional – izolație EPDM EPDM-thermopolimer
Temperatura de functinare a focarului 110 °C
Presiune de lucru – supapa de sigurantă 0,5 Bar
1. Opțional -Arzător gaz 80-100 kW
2. Opțional – Încălzitor electric 36 kW
Material cazan / cupru electrolitic Cu
Capacul cazanului Cu
Coloană de refracționare - AromaMax Cu
Dephlagmator Cu
Sistemul de răcire Inox 304
Suport pentru alcoolmetru Inox 304
Amestecătorul electric 90 RPM poziționat vertical 0,37 kW
Sitemul CIP - curățare automată 6 unități
Garanția producătorului 3 ani

Timp de livrare: 60-90 de zile de la lansarea comenzii.