WIZARD SW450

La comanda

Cazanul SW450 este realizat din Cu DHP (electrolitic), proiectat pentru distilare rapidă, simplă și eficientă prin injectarea directă a vaporilor de apă în instalație fiind necesară cuplarea lui la generator extern de vapori.

Forma capacului este conică, proiectată pentru extracție rapidă. Toate piesele instalației care intră în contact direct cu vapori sunt produse exclusiv din CuDHP sau INOX AISI304 (rezistent la acizi și apă). Instalația este asamblată prin suduri cu TIG/argon.

Instalația este proiectată cu dephlagmator, produs în totaliate din Cupru, menirea acestuia fiind condensarea inițială a vaporilor, separarea vaporilor de alcool etlic de vapori de apă care au o temperatură mai înaltă de fierbere și sporirea procesului de reflux. Dephlagmatorul funcționează la o temperatură a apei de ≈ 65℃ care este menținută cu alimenatre / flux continuu de apă rece în sistem.

Sistemul de răcire este realizat din Inox și funcționează după principiile industriale de răcire, oferind un transfer de energie foarte eficient. Răcirea se desfășoară în condiții stabile și controlate cu un consum energetic eficient în sensul consumului de apă.

COMPONENTE  Specificați
Alimentare vapor / presiune 1 bar  Cu DHP 
Cazan - Capacitate Netă  max 450L 
Cazan - Capacitate Brută  650L 
Material cazan  Cu DHP 
Orificiu Alimenatre  Inox 304 
Țeava de reflux  Inox 304 
Capacul cazanului - Model coloană scoțiană  Cu DHP 
Siguranța la presiune  Cu DHP 
Țeava de conectare - cazan/deflagmator f63  Inox 304 
Țeava de conectare - deflagmator/răcitor f63 Inox 304 
Deflagmator 66/15mm Cu DHP 
Control temperatură Termometru 
Sistemul de răcire (recomandat) Inox 304 
Suport pentru alcoolmetru Inox 304 
Orificiu Golire / mecanism rapid  Bronz
Sitemul CIP de curățare automată *nu este inclus în preț 3 unități
Garanția producătorului *conform termenilor și condițiilor 3 ani